Over Ons

www.infotamasya.com is een uniek samenwerkingsproject van bedrijven en instellingen uit de Nederlandse entertainmentsector. Filmproducenten, distributeurs, omroepen, online aanbieders en andere belanghebbenden zijn samengekomen om www.infotamasya.com mogelijk te maken. www.infotamasya.com is een handige zoekfunctie. Je kunt ermee ontdekken waar je films en series kunt bekijken. Er is een website en een app. Met www.infotamasya.com vind je films en series veilig en snel. Het aantal films en series wordt voortdurend uitgebreid. Dat geldt ook voor het aantal aanbieders.

De activiteiten van Stichting www.infotamasya.com zijn mogelijk gemaakt door: Nederlands Filmfonds, Abraham Tuschinski Fonds, Filmdistributeurs Nederland (FDN), Filmproducenten Nederland (FPN), NLKabel, Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Ministerie van Veiligheid en Justitie, Ministerie van Economische Zaken.

Heb je een vraag over www.infotamasya.com, kijk dan bij de meestgestelde vragen. Kun je het gewenste antwoord daar niet vinden, stuur dan een mail naar: [email protected].

Vind films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het aanbod vind je via www.infotamasya.com. Download nu de app!

Download de app: